Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس اقتصادی با بیان اینکه آینده اقتصاد دنیا در دستان کشورهای غیر بدهکار و همچنین با میانه سنی جوان قرار خواهد داشت، گفت: به آینده اقتصادی کشورمان بسیار امیدوار هستیم و نباید به شایعات و اخبار ناامیدکننده در فضای مجازی توجهی کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با دست‌اندرکاران کنگره ملی شهدای عشایر، فرمودند: تضعیف ایمان دینی، تضعیف امید و خوش‌بینی به آینده کشور از جمله مؤلفه‌های جنگ نرم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان در بخشی از بیانات خود به مسئله «القاءبی‌آینده‌گی» درمورد کشور اشاره کرده و فرمودند: القأ این مسئله که کشور به بن‌بست رسیده است و اینکه مسئولان اداره کشور را بلد نیستند از جمله کار‌های بدخواهان ایران است و امروز هرکس مردم را از آینده ناامید، یا ایمان‌های مردم را تضعیف، یا مردم را به تلاش‌ها و برنامه‌ریزی‌های مسئولان بی‌اعتقاد یا بدبین کند، چه بداند و چه نداند به سود دشمن کار می‌کند.

به طور کلی مردم انتظاراتی در زمینه تأمین معیشت و سازمان‌دهی امور کشور از دولت دارند که دولت می‌بایست با اراده مصمم برای پیشبرد نیاز‌‌های مردم و همچنین اهداف نظام و انقلاب تلاش کند. اما عده‌ای از فعالان سیاسی و مسئولان سابق تنها با بیان مسائل و مشکلات اقتصادی در مسیر ناامید کردن مردم گام برداشته‌اند.

سهم بدهی خارجی ایران بسیار ناچیز است

از همین رو، محمدحسین ادیب، مدرس و استاد دانشگاه اصفهان در خصوص آینده اقتصاد ایران و جهان گفت: بزرگ‌ترین بحران آینده در جهان، بحران کشورهای بدهکار است و در حال حاضر اقتصاد جهان با 80 درصد بدهکاری در حال خرد شدن است که این موضوع به‌زودی عیان خواهد شد. سهم ایران از این بدهی 8 میلیارد دلار است که به نسبت بدهی دنیا بسیار ناچیز است؛ درحالی‌که کشوری همچون سوئد با 8 میلیون جمعیت 930 میلیارد دلار بدهی خارجی دارد.

آینده اقتصاد دنیا در دستان کشور‌هایی مانند ایران است

وی افزود: آینده اقتصاد دنیا در دستان کشورهای غیر بدهکار و همچنین کشورهایی با میانه سنی جوان قرار خواهد داشت که کشورمان ایران، هر دو این شروط را دارا است. در کشورهایی مانند آلمان و ژاپن، میانه سنی به ترتیب 49 و 48 سال است که همین مسئله باعث خواهد شد تا در آینده‌ای نزدیک شرکت‌های بزرگ از این کشورهای سالمند خارج شوند؛ زیرا با این شرایط شرکت‌ها فقط باید زندگی جمعیت بازنشسته و سالمند را تأمین کنند.

ادیب ادامه داد: میانه جمعیت در ایران 33 سال است و شرکت‌ها تمایل پیدا خواهند کرد سراغ کشورهایی بدون بدهی، دارای میانه سنی جوان و دارای زیرساخت انرژی قدرتمندی همچون ایران سرمایه‌گذاری و فعالیت کنند. کشور ما قدرتمندترین زیرساخت انرژی در کل جهان را در اختیار دارد. هیچ کشوری مانند ایران دو سیستم انرژی «برق» و «نفت‌وگاز» به طور موازی در اختیار ندارد.

ایران دارای نیروی انسانی پیشرفته است

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: کشور ایران دارای جمعیت جوان و تحصیل‌کرده، زیرساخت آموزشی بسیار قوی، و همچنین زیر ساخت‌های پیشرفته، توسعه‌یافته و بسیار قدرتمند انرژی مانند پارس جنوبی است.

وی در پایان سخنان خود اظهار داشت: از نظر آینده اقتصادی به کشورمان ایران بسیار امیدوار هستیم؛ همچنین نباید به شایعات و اخبار ناامیدکننده در فضای مجازی کوچک‌ترین توجهی کرد؛ البته در صورت سیاست‌گذاری درست و تلاش مداوم، آینده جهان در اختیار کشور‌هایی مانند ایران خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میانه سنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۷۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات «وعده صادق» نشان داد جنگ‌هراسی در اقتصاد تاثیرگذار نیست

محمدرضا پورابراهیمی با اشاره به عملیات «وعده صادق» گفت: مولفه‌های سیاسی، حوزه‌های امنیتی و موضوعات پیرامون آن در مباحث اقتصادی کشور تاثیر دارد، اما مولفه اصلی نیست.

وی توضیح داد: دشمنان ما در پی سال‌ها علاقه‌مند بودند که بگویند که در موقع وقوع جنگ اقتصاد ایران با مشکلات زیادی روبه‌رو شده و می‌خواستند این موضوع را به شکل اغراق آمیزی بزرگنمایی کنند تا جایی که می‌گفتند حتی نان گیر مردم هم نمی‌آید و مردم باید در صف‌های طولانی نان بایستند.

وی اضافه کرد: دشمنان این موضوع را بار‌ها اعلام می‌کردند که آمریکا آماده حمله است و اگر ایران حتی یک فشنگ به اسرائیل شلیک کند آنها تمام مواضع ایران را می‌زنند؛ این موارد رعب و ترس در مردم ایران ایجاد کرد که بخشی از آن به اقتصاد کشور هم وارد شد به طوری که طبق نظرسنجی‌ها خیلی‌ها نگران مباحث اقتصادی تا امنیتی بودند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: عملیات «وعده صادق» نشان داد که هم هجمه نظامی دشمنان واقعیت ندارد و هم بر موضوعات اقتصادی اثرگذار نیست، پس باید راهکار رفع مشکلات در حوزه اقتصادی را در داخل کشور پیدا کنیم به عبارت دقیق‌تر کلید رفع مشکلات اقتصادی در زمین دیگران نیست و در زمین خودمان است.

پورابراهیمی در عین حال تصریح کرد: البته تحریم‌ها و تهدید‌ها به اندازه خودش اثرگذار است، اما بخش اصلی مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم‌ها و تهدید‌ها نیست. این چیزی است که عملیات «وعده صادق» نشان داد.

وی اضافه کرد: عملیات «وعده صادق» این موضوع را ثابت کرد که جنگ هراسی در اقتصاد کشور تاثیر زیادی ندارد و عملا تمامی نقشه‌های قبلی در ایجاد رعب بر بخش اقتصادی کشور را فرو ریخت البته که نمی‌توان تاثیر تحریم و تهدید بر اقتصاد را نفی کرد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی ایران در ۱۰ سال آینده
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • عملیات «وعده صادق» نشان داد جنگ‌هراسی در اقتصاد تاثیرگذار نیست
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی متفاوت ایران در 10 سال آینده
  • در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نواقص گذشته جامعه کارگری برطرف شود/ نیروی کار و کارگر موتور محرکه اقتصاد کشور است
  • امام جمعه قم: از نیروی انتظامی و کسانی که زخم زبان‌ها را به جان خریدند تشکر می‌کنیم
  • تاکید امام جمعه پلدشت برنقش خطیر معلمان درتربیت نیروی انسانی
  • هشدار درباره آینده اقتصاد ایران
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند/ هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد